Ponta, între PSD și PRU. Situația fostului premier, lămurită în următoarele zile

Publicat: 05 09. 2016, 07:23

„Eu cred că această discuție trebuie să se încheie zilele următoare. Victor Ponta e unul dintre cei mai valoroși oameni pe care i-a avut PSD, un președinte de partid bun, un premier bun, printre cei mai buni premieri,că a făcut lucruri bune împreună cu noi, cu toată echipa. PSD are nevoie de Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta”, a declarat Liviu Dragnea la RTV.

El a mai spus că-și dorește închiderea subiectului în sens pozitiv.

„Vreau să închidem subiectul ăsta cât mai curând, în sens pozitiv. Nici el nu s-a certat cu mine, nici eu nu m-am certat cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai puțin. O să-l caut zilele următoare să ne vedem și sper să înceapă să muncească alături mine, de colegii noștri, să finalizăm programul de guvernare și să mergem prin țară să vorbim cu oamenii și să le spunem ce vom face pentru ei”, a adăugat președintele PSD.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică seara, că este decizia lui Liviu Dragnea dacă va merge la PRU pentru a-l ajuta să intre în Parlament, afirmând că decât să ai un jucător pe care să-l ții în tribună, mai bine îl transferi la altă echipă.

„Prima opțiune rămâne PSD. Totdeauna, în orice situație, la orice vârstă și în orice moment”, a mai spus Ponta, precizând că niciodată nu va face rău PSD.