Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea că nu există tancuri pe străzi

Publicat: 16 10. 2012, 20:34
Actualizat: 04 10. 2018, 19:50

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marți, că le urează bun venit la București liderilor PPE, el arătând că aceștia se vor putea informa de la fața locului și vor vedea că nu există tancuri pe străzi sau judecători CC în închisoare.

„Poziția mea ca premier, ca lider politic aparținând familiei social-democraților este că, indiferent de lucrurile politice care ne despart, le urez bun venit liderilor PPE la București și cred că pentru noi, ca țară, această prezență a multor lideri din PPE la București va reprezenta un avantaj, în sensul în care se vor informa mult mai bine de la fața locului cum stau lucrurile”, a spus Ponta.

El a arătat că liderii PPE vor constata, astfel, că nu sunt tancuri pe străzi, că nu sunt judecători CC prin închisori și că nu a fraudat nimeni două milioane de voturi, ei urmând să stea la masă cu Traian Băsescu, pe care l-a catalogat drept „cel mai impopular și detestat lider din România”.

„Liderii PPE vor sta la masă cu cel mai impopular și cel mai detestat lider politic din România de azi și cu niște oameni care au furat și au distrus România în ultimii ani, ceea ce îi va face să piardă alegerile”, a mai spus Ponta