Ponta: Mama se uită la televizor, din păcate. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine

Publicat: 07 03. 2015, 22:56

„Vreau să le transmit celor care nu sunt în sală

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată, joi, în calitate de martor, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene în care este arestat ginerele său, Iulian Herțanu.

În 26 februarie, și sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a fost audiată la DNA Ploiești, în același dosar în care este vizat soțul său, Iulian Herțanu.

La începutul lunii martie, liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma că este afectat de verificările efectuate de procurorii DNA față de membri ai familiei sale, deoarece îl doare când se întâmplă ceva cu familia sa, evitând în continuare să comenteze despre dosar sau responsabilitatea cumnatului său.

Întrebat, la Antena 3, dacă este afectat de verificările efectuate de procurorii DNA față de membri ai familiei sale, Ponta a răspuns că da.

„Normal că sunt afectat. Eu nu mă apuc să mint poporul și oamenii. Țineți minte: „Între justiție și fratele meu aleg justiția” (referire la declarațiile fostului președinte Traian Băsescu-n.r.). Nici nu știai dacă să plângi sau să râzi de ipocrizie. Nu. Mă doare când se întâmplă ceva cu familia mea. Nu am comentat și nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul și de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plătește! Nu-i vinovat…M-a afectat foarte tare linșajul mediatic. Subliniez că imediat niște șmecheri din propaganda băsistă au zis: „Uite, Ponta atacă procurorii”. Hai, mă, da” ce, Rareș Bogdan e procuror?! Sau ce?! Linșajul mediatic la adresa mamei mele, care, repet, până la 72 de ani, eu asta cred, nu i-a zis niciun vecin vreodată „domn”e, ești șefă de familie mafiotă”. Asta sigur că mă doare și mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate”, a spus atunci Ponta.