Ponta: Numirea lui Arafat în Guvern nu rămâne un singur gest, e vorba de o mentalitate de guvernare

Publicat: 12 11. 2012, 15:18
Actualizat: 28 07. 2014, 23:54
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, intitulat "România puternică", referindu-se la numirea lui Raed Arafat în Guvern, că nu este vorba de un gest singular, ci de o idee și o mentalitate de guvernare.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, intitulat „România puternică”, referindu-se la numirea lui Raed Arafat în Guvern, că nu este vorba de un gest singular, ci de o idee și o mentalitate de guvernare.

„Am adus în Guvern – și voi propune acest lucru și pentru viitor – oameni profesioniști, dar și oameni politici capabili să-și asume decizii politice și cred că ieri, prin numirea în funcția de ministru al Sănătății a domnului Raed Arafat, am dat un semn pe care întreaga țară îl aștepta, un semn de respect pentru profesionalism, pentru aptitditudinea de a conduce o instituție publică. Vă garantez că nu e vorba de un singur gest, e vorba despre o idee și mentalitate de guvernare”, a spus Ponta.

Raed Arafat a fost numit miercuri în funcția de ministru al Sănătății.