Ponta o ironizează pe Udrea: Nu tot USL-ul îl susține pe Blaga, eu și Băsescu o susținem pe dânsa

Publicat: 18 02. 2013, 13:31

Premierul Victor Ponta a ironizat-o, luni, pe Elena Udrea, arătând că nu toată USL îl susține pe Vasile Blaga la șefia PDL, arătând că el personal, ca și președintele Traian Băsescu, o susține pe dânsa.

El a adăugat, râzând, că aceasta nu este o știre privind o ruptură în USL.

„Iată, să nu dați o știre că e o ruptură în USL – cine îl susține pe Blaga, cine pe Udrea. Blaga nu există. Avea nevoie de o poziție, așa, care să ne critice toată ziua. Elena Udrea reprezintă într-adevăr PDL și pe Traian Băsescu. Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, și eu vreau să-l uităm”, a spus Ponta.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la șefia PDL, susține, pe Facebook, că 22 de milioane de români știu că USL, Antena 3 și Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga președinte al PDL, ea adăugând: „Întrebarea este: de ce?”.

„Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunțat candidatura la șefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunați pentru a fi mituiți în scopul susținerii mele la Convenția Națională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe șeful partidului, Felix, Antena3 și USL să nu se mai obosească – știu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga președinte al PDL. Întrebarea este: de ce?”, scrie Udrea pe Facebook.