Ponta: Orban a fost mereu împotriva USL, acum e consecvent, să vedem dacă va candida independent

Publicat: 06 09. 2012, 17:37
Actualizat: 04 07. 2013, 23:32

Președintele PSD Victor Ponta a declarat joi în legătură cu afirmațiile lui Ludovic Orban care a învinuit PSD pentru referendum că Orban a fost întotdeauna împotriva USL și că acesta este consecvent acum.

„Domnul Orban a fost întotdeauna împotriva USL, nu și-a modificat (…), omul este consecvent, rămâne să vedem dacă va candida independent sau la USL”, a precizat Ponta în legătură cu afirmațiile lui Ludovic Orban potrivit cărora PNL a piedut pe mâna PSD la suspendare.

Ponta a făcut aceste precizări înainte de ședința USL la care se va discuta prioritățile Guvernului, stabilirea candidaților la alegerile parlamentare.

„Voi prezenta colegilor prioritățile Guvernului, ne pregătim din punct de vedere politic să stabilim candidații la parlamentare. Mai e o lună jumate, USL trebuie să fie bine pregătit, trebuie să spunem oamenilor ce dorește să facă Guvernul în următorii patru ani”, a arătat Ponta.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că a susținut în ședința conducerii partidului faptul că nu i se pare normal ca liberalii și Crin Antonescu să fie considerați țapi ispășitori pentru rezultatul referendumului, mai ales că nu PNL a demarat acest demers.

Orban a susținut, joi, în ședința Delegației Permanente, că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formațiunea care a inițiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens.