Ponta: Se muncește non-stop pentru protejarea oamenilor, iar „talibanii” au dat drumul la mașinărie, pentru ca lumea să uite că STS nu și-a făcut treaba!

Publicat: 26 01. 2014, 14:43
Actualizat: 27 03. 2019, 05:42

Premierul Victor Ponta scrie pe pagina sa de Facebook că toate instituțiile din subordinea Guvernului sunt mobilizate, la datorie, iar în timp ce se muncește non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, „sunt mulți talibani care au dat drumul la mașinărie pentru protecția lui Opriș”.

„Toate instituțiile din subordinea Guvernului – mobilizate, la datorie, pentru că vremea rea continuă și azi. Mulțumim tuturor celor care ajută în acest efort!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a premierului.

„Păcat că, în timp ce se muncește non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt mulți talibani care au dat drumul la mașinărie pentru protecția lui Opriș în fruntea STS! De ieri dimineață aceștia au o singură grijă: să umple media de manipulări și dezinformări, pentru ca lumea să uite că STS nu și-a făcut treaba!”, se mai arată în mesajul premierului.

În urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, Victor Ponta a cerut CSAT demiterea șefului STS, Marcel Opriș.