Ponta: Stănescu este un diversionist de meserie, îl va tranzacționa și pe Antonescu

Publicat: 23 05. 2013, 21:27
Actualizat: 03 04. 2019, 12:50

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu este un diversionist de meserie care se ocupă cu spart alianțe și băgat strâmbe, care i-a tranzacționat pe toți și care îl va tranzacționa și pe liderul PNL Crin Antonescu la un moment dat, a afirmat președintele PSD, premierul Victor Ponta.

„Supărarea cu Roșca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupă, cu spart alianțe și cu băgat strâmbe. Și o face bine, cu talent. Cred că a fost cu toți și pe rând i-a tranzacționat pe toți, iar părerea mea este că îl va tranzacționa și pe Antonescu la un moment dat, dar asta e problema lor deja”, a spus Ponta la postul B1 TV.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta, sâmbătă, cu președintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menționând că soluțiile cele mai bune vor fi găsite și menționând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.

El a afirmat anterior că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situațiilor noi și tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarității.