PPDD continuă să se dezintegreze. Alți cinci deputați și-au anunțat demisia din partid

Publicat: 21 05. 2013, 16:04
Actualizat: 31 07. 2014, 14:12

După ce o serie de opt parlamentari PPDD au plecat din partid, fie de bunăvoie, fie excluși, îndreptându-se către USL sau în tabăra independenților, alți cinci deputați ai lui Dan Diaconescu și-au anunțat demisia din partid.

Este vorba despre Mihai Aurelian, Ion Șcheau, Viorel Blăjuț, Marian Ion Cristinel și Ovidiu Ioan Dumitru, care au făcut anunțul plecării lor în plenul Camerei Deputaților. Totodată, aceștia au precizat că vor rămâne în tabăra independenților.

Pe lista celor care l-au părăsit pe Dan Diaconescu se află și fostul lider al deputaților, Radu Popa, care a fost exclus din PPDD, anunțând încă de pe atunci că vor mai urma încă peste 20 de demisii. 

Cu toate acestea, alegerile dezertorilor diferă. În timp ce patru dintre aceștia au ales să treacă în tabăra Puterii (Mihai Cristian Dănuț, Moldovan Ioan și Coman Gheorghe au mers la PC, iar Nicoară Romeo la PNL), ceilalți patru au rămas, pentru moment, independenți (Bucur Constantin-Alin, Cezar Cioată și Tararache Mihai și Radu Popa).

Mai mult, chiar și liderul de la Senat, Tudor Barbu, era dat ca și plecat de către colegii lui, acesta precizând ulterior că încă nu își dă demisia.