PPDD își arată susținerea pentru Guvernul Ponta III. „Este foarte posibil să dăm un vot pozitiv”

Publicat: 03 03. 2014, 15:09
Actualizat: 31 07. 2014, 08:46

După o serie de negocieri pe care premierul Victor Ponta le-a dus cu aproape toate grupurile parlamentare, PPDD s-a arătat deschis să voteze guvernului care va veni marți în Parlament.

„PPDD, pentru a dezamorsa criza politică, se va transforma într-un arbitru pe scena politică și ne vom poziționa și vom acorda girul Guvernului dacă va fi cazul pe proiecte punctuale, iar dacă vom observa derapaje, vom sancționa. În măsura în care proiectele PPDD vor primi girul majorității, și PPDD va susține guvernul. Este foarte posibil ca PPDD să acorde un vot pozitiv pentru a dezamorsa criza politică din România, nu ne permitem ca aceste negocieri cu UDMR să fie în dezavantajul românilor”, a declarat secrtarul general al partidului, Liviu Neagu.

Cu toate acestea, președinta PPDD Simona Man a precizat că partidul va rămâne în opoziție, chiar dacă premierul s-a arătat deschis propunerilor PPDD.

„Noi rămânem în opoziție. Vom analiza cu grupul și vom decide cum vom vota. Premierul a îmbrațișat ideile noastre, cu siguranță vom vedea în programul de guvernare unele dintre ele”, a declarat Man.