Predoiu: PDL și Mișcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul politic este USL

Publicat: 08 07. 2013, 11:50
Actualizat: 08 07. 2013, 11:50

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, în legătură cu criticile lui Sebastian Lăzăroiu față de desemnarea sa într-o funcție de conducere a partidului, că PDL și Mișcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul lor politic este USL.

„În ceea ce privește Mișcarea Populară, cred că important e să realizăm că inamicul politic este USL și asta este ce mă preocupă. În rest, sigur că trebuie să privim în perspectivă și la reunirea eforturilor dreptei și tot ceea ce trebuie să facem trebuie susbsumat acestor două scopuri”, a arătat Cătălin Predoiu.

El a făcut această precizare înainte de ședința BPN al PDL, după ce a fost întrebat de ziariști cum comentează criticile aduse de Sebastian Lăzăroiu în legătură cu desemnarea sa ca prim-vicepreședinte al PDL.

Lăzăroiu a comentat sâmbătă, pe Facebook, desemnarea lui Cătălin Predoiu în funcția de prim-vicepreședinte al PDL imediat după ce a intrat în partid.

„Într-un partid democratic nu se fac de pe o zi pe alta funcții pentru un om. Se fac alegeri pentru funcții. Pentru că îl apreciez pe Cătălin Predoiu, beneficiarul funcției tocmai apărute de «primvice», îi atrag atenția că evenimentul de azi este mai degrabă un simptom al unei democrații deficitare. Și s-ar putea la un moment dat asta să se întoarcă împotriva lui”, a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Fostul ministru al Justiției Cătălin Predoiu a fost ales prim-vicepreședinte al PDL, la CNC al PDL de sâmbătă, când a și fost înființată cea de-a cincea funcție de prim-vicepreședinte al formațiunii.