Predoiu se dezice de Sava: Este în afara campaniei mele

Publicat: 26 05. 2016, 10:14

Nicușor Dan a arătat în cadrul dezbaterii un ziar de campanie, distribuit de Răzvan Sava, care îl înfățișează pe acesta alături de Cristian Popescu Piedone, deși PNL i-a cerut lui Sava să renunțe la asocierea cu fostul edil al sectorului 4.

”Este foarte adevărat, dar ceea ce arătați dumneavoastră nu este o infracțiune ca să îl dau afară din partid. Domnul Sava este în afara campaniei mele. Este maximum din ce pot să fac din poziția de candidat”, a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei după ce Nicușor Dan i-a reproșat că îl susține pe Sava.

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a adresat marți o scrisoare deschisă liderilor liberali Alina Gorghiu, Vasile Blaga și Cătălin Predoiu în care le solicită explicații legate de faptul că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone este ”noul agent electoral al PNL”.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat dumnică, pentru MEDIAFAX, că își continuă campania susținut de Cristian Popescu Piedone, afirmând că nu există nicio hotărâre definitivă care să spună că acesta ar trebui să plătească pentru ceva.