Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor: Tătuca Flutur și mămuca Udrea ne-au lăsat cu investiții fără sens

Publicat: 17 11. 2012, 17:02
Actualizat: 03 07. 2013, 17:42

Președintele CJ Suceava și al organizației județene PSD, Cătălin Nechifor, a afirmat, sâmbătă, la Vatra Dornei, că „tătuca” Gheorghe Flutur și „mămuca” Elena Udrea nu au făcut nimic pentru fermierii din zona de munte, dar nici pentru turismul din zona Dornelor, ci doar au lăsat investiții fără sens.

Nechifor a spus la adunarea electorală a USL că dorește ca în România să se revină la normalitate, pentru că până acum lumea s-a obișnuit prea mult cu „tătuci și mămuci”.

„Nu vreau să fiu tătic decât pentru băiatul meu. Nu vreau să fiu nici măcar colonel. Ne-am obișnuit în politică cu mămuci și tătuci. Erau tătucul Flutur și mămuca Udrea. Am văzut cât de mult ne-au ajutat în zona de munte. Tătuca Gheorghe și mămuca Elena nu au facut nimic, deși puteau să o facă. Ne-au lăsat cu investiții fără sens, cu parcuri în păduri și terenuri de fotbal în pantă. Cât rău au făcut României cu tăieri de pensii și creșterea de TVA”, a spus Nechifor, care a susținut că Gheorghe Flutur nu a sprijinit fermierii din zona de munte, în timp ce Elena Udrea nu a făcut nimic în favoarea dezvoltării turismului în zona Dornelor.

El a subliniat că cei din USL sunt oameni ca toți ceilalți și acționează pentru sprijinul populației, și nu al unor membri PSD, PNL, UDMR sau ARD.