Președintele Klaus Iohannis: Primul pas e îndepărtarea acestei guvernări nocive, PSD-iste

Publicat: 14 09. 2019, 18:50

„Pentru mine lupta aceasta nu e o luptă pentru un nou mandat, este șansa de a clădi ce nu s-a realizat în războiul permanent cu PSD, în eforul de a-i opri să distrugă România. Viitorul nu înseamnă doar bătălia cu PSD, înseamnă guvernare responsabilă, economie sănătoasă cu creștere durabilă, înseamnă idei comune, parteneriat și colaborare. Eu vreau să construim România normală, puternică, adică un stat funcțional cu instituții eficiente puse în slujba cetățeanului. Mă bazez pe voi ca să le transformăm pe toate acestea în realitate” a spus Iohannis la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Sud-Est.

Iohannis a adăugat că proiectul României normale este un efort colectiv, iar PNL va fi motorul acestei viitoare construcții.

„Eu știu ce trebuie făcut. Iar primul pas, ați ghicit, e îndepărtarea acestei guvernări nocive, PSD-iste. Repararea răului făcut de PSD în toți acești ani în justiție, adminsitrație, economie, în zone unde statul a fost distrus, trebuie refăcut cât mai rapid”, a afirmat Iohannis.