Președintele PSD îi încurajează pe colegii din partid să posteze următorul mesaj pe Facebook: „Sunt pesedist și mândru că sunt român”

Publicat: 25 04. 2019, 21:37

„Standardele duble sunt și modul cum suntem priviți noi. Azi am constatat că așa-zisul președintele nostru a spus că mă adresez românilor și nu pesediștilor. Adică el este mai român ca noi. Le cer colegilor să ne punem pe Facebook >”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Am văzut că cei care nu votează cu noi sunt proști și needucați. I-am văzut și pe cei care vorbesc și spun că nu susțin ideile fasciste ale USR. Ei vorbesc pentru niște nișe din societate. Aceasta e marea diferență dintre noi și ei”, a mai spus liderul PSD.

Reacția lui Liviu Dragnea vine ca urmare a declarației șefului statului Klaus Iohannis, de joi seara: „Eu de când sunt Președinte mă implic pentru România și asta vreau și pentru asta, da, voi face campanie! Și pentru referendum, și pentru prezidențiale, dar mai ales pentru o Românie europeană, o Românie justă, o Românie dreaptă, o Românie așa cum și-o doresc românii, nu așa cum și-o doresc pesediștii”.