Prima solicitare pe care PSD i-o face lui Ponta, în ziua revenirii în țară

Publicat: 08 07. 2015, 16:19

This browser does not support the video element.

Deși în declarații publice Dragnea și Ponta vorbesc despre ei ca despre o echipă sudată, coordonatorul politic al PSD a recunoscut că nu a știut că Victor Ponta revine astăzi în țară și că a aflat despre acest lucru de la televizor. 

„În ceea ce privește revenirea premierului în țară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am știut că vine, am văzut și eu la televizor, dar este un lucru foarte bun. Și dacă de mâine se întoarce la guvern, iar este foarte bine”, a afirmat Dragnea. 

În timpul absenței din țară a lui Ponta, Dragnea a vorbit de mai multe ori despre necesitarea evaluării colaborării cu UNPR, mulți pesediști fiind nemulțumiți de modul în care sunt tratați de Gabriel Oprea. 

„Este o discuție care nu este finalizată cu UNPR și sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relațiile din coaliție care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am inteles că s-a intors și Victor Ponta în țară, deci am putea să fim în echipă completă să discutăm”, a spus coordonatorul politic al PSD.

Pesediștii au fost iritați de faptul că UNPR a votat alături de PNL pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE.