Primarul de la Sectorul 5 face curățenie în „vila” cu șase camere

Publicat: 04 04. 2024, 13:40
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a apucat de curățenia de Paști. Acesta spune că în sectorul pe care-l administrează  trebuie păstrată tradiția curățeniei Sfintelor Sărbători Pascale. 
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, s-a apucat de curățenia de Paști. Și nu, oricum! Ci în toate cele șase „camere” ale casei sale. Adică, în Ferentari, Rahova, Giurgiului, Ghencea, 13 Septembrie și Cotroceni.
Primarul Piedone și-a pus echipa la lucru. Se spală străzile, se toaletează copacii, sădesc flori și plantează pomi, se asfaltează și alte activități edilitare care revin în sarcina unei administrații locale. Același edil, candidat la Primăria Capitalei, spune că în această perioadă vor fi amenajate și alte spații cu verdeață, precum și noi locuri de promenadă și de joacă.
După furtuna de zilele trecute, edilul a luat decizia să taie toate crengile care ar putea fi un pericol pentru mașinile parcate și chiar pentru trecători. Activitatea s-a desfășurat pe timpul nopții, ca să nu pună în pericol pe aceia care ar fi trecut prin zona în care se lucra.
Pe lângă acestea, una dintre grădinițele din sector, aflate în stare avansată de degradare, a fost reabilitată și consolidată. Curtea, clădirile și spațiile au fost igienizate, clasele au fost mobilate, iar în grădină au fost plantați arbori noi, spune primarul Piedone.
Citește și:

Cristian Popescu Piedone, favorit la Primăria Capitalei cu câteva săptămâni înainte de alegeri

Cristian Popescu Piedone, despre cel mai recent SONDAJ care îl plasează pe primul loc: „Eu nu am contracandidați, nu am o competiție”