Primarul sectorului 5 candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

Publicat: 22 06. 2019, 17:12

„Vom avea în zilele următoare conferința extraordinară și acolo voi lua mandatul colegilor mei pentru a putea depune candidatura, dar am discutat cu toți colegii mei din comitetul executiv de la PSD sector 5 și da, mi-am depus candidatura în CEX pentru funcția de președinte executiv al PSD. Eu cred că fiecare dintre noi are șanse egale. Fiecare dintre noi vine cu intenția de a aduce un plus partidului și dezbaterii interne din partid sincere onestă și care să ducă partidul mai departe cred că este bine să fie cât mai mulți candidați și nu cred că există în acest moment un favorit”, a declarat Daniel Florea, după ședința informală de la Neptun.

Întrebat de susținerea pe care organizația sector 5 i-o va da lui Robert Cazanciuc, pentru funcția de secretar general, Florea a declarat: „Nu pornim cu niciun fel de idee preconcepută. Dacă va veni în cadrul conferinței și va cere sprijin cu siguranță se va discuta și nu văd niciun impediment de natură legală pentru a nu primi această nominalizare. Vom discuta atunci”.

Paul Stănescu și Daniel Suciu sunt alți doi social democrați care intenționează să preia funcția de președinte executiv PSD.