Primele declarații ale lui Vasile Blaga, după anunțarea EXIT POLL-urilor: Ne vom atinge obiectivul

Publicat: 09 12. 2012, 21:54
Actualizat: 03 09. 2019, 00:20

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse în condiții cu totul speciale și și-a exprimat convingerea că alianța va obține peste 20% din mandatele din viitorul Parlament.

„Scorul obținut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiții cu totul speciale. Într-o lună USL a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului și o campanie de manipulare ieșită din comun. Cu toate acestea, le mulțumesc colegilor mei din teritoriu și îi rog să stea până în ultima clipă în secțiile de votare”, a spus Vasile Blaga, duminică seară, după anunțarea exit-poll-urilor, care arată că ARD a obținut între 18 și 19 la sută din voturi.

El le-a mulțumit „celor care s-au bătut în colegii” și s-a declarat convins că ARD își va atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din viitorul Parlament.

„Nu e un rezultat triumfător. Noi ne-am propus un scor peste 20%, sunt convins că-l vom obține”, a precizat într-o conferință de presă Vasile Blaga.

El a arătat că nu contestă rezultatele prezentate la televizor și că potrivit exit-poll-ului realizat de ARD alianța s-ar afla la 21-22%.

Blaga le-a mulțumit tuturor românilor care pe o vreme grea a fost la vot.

Alături de Vasile Blaga, a vorbit din partea ARD și Mihail Neamțu, care a spus că rezultatele nu sunt concludente, iar scorul obținut de alianță „nu e un rezultat triumfător, dar nici un rezultat rușinos”, ci reprezintă „un punct de plecare pentru reconstrucția dreptei.

„Credem că această reconstrucție a dreptei începe astăzi”, a spus Mihail Neamțu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real