Primele imagini de la Vila Lac 1, acolo unde au loc negocierile pentru noul Guvern! „Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției USRPLUS-PNL-UDMR”

Publicat: 12 12. 2020, 15:25
Actualizat: 12 12. 2020, 16:00

Dragoș Pîslaru (USR-PLUS), fost ministru al Muncii, a publicat pe Facebook primele imagini de la Vila Lac 1, acolo unde au loc negocierile pentru formarea noului Guvern!

„Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției USRPLUS-PNL-UDMR. Și ce capitol fain pentru o revoluție a bunei guvernări – capitolul legat de digitalizare!!! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor”, a scris pe Facebook Dragoș Pîslaru.

„Programul comun de guvernare avansează în discuțiile dintre PNL, USR PLUS și UDMR”

„Programul comun de guvernare avansează în discuțiile dintre PNL, USR PLUS și UDMR. Primul capitol încheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului și a economiei pe care o așteaptă românii. Succes, tuturor colegilor”, a scris și liberalul Ionel Dancă.

Sâmbătă dimineață au început negocierile pentru formarea unei majorități în Parlament

Sâmbătă dimineață au început negocierile pentru formarea unei majorități în Parlament. Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR s-au strâns la Vila Lac 1 pentru discuții pe marginea viitorului Guvern.

În urma unei întâlniri avute joi cu președintele Klaus Iohannis, șefii PNL, USR PLUS și UDMR ar convenit să se vadă sâmbătă, la 9 dimineața, dând startul tratativelor pentru formarea unei coaliţii de guvernare.