Prințesa Catherine își cere SCUZE pentru fotografia care a stârnit controverse / „Experimentez ocazional editarea” / Piers Morgan cere originalul

Publicat: 11 03. 2024, 13:22
Actualizat: 11 03. 2024, 13:26

Catherine, Prințesa de Wales își asumă responsabilitatea pentru editarea fotografiei publicate de Ziua Mamei și își cere scuze pentru „orice confuzie cauzată”.

Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am distribuit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Ziua Mamei foarte fericită, scrie Prințesa de Wales pe rețeaua X.

Fotografia, publicată duminică pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima fotografie oficială a lui Kate de când a suferit o operație abdominală în ianuarie.

Palatul Kensington a spus că fotografia a fost făcută de William, Prințul de Wales


La doar câteva ore după de a fost postată de Palatul Kensington, patru agenții foto importante, Reuters, Associated Press (AP), Getty Images și Agence France-Presse (AFP), au retras-o din flux, exprimându-și îngrijorarea că a fost editată.

AP a declarat pentru Sky News că fotografia arată o „incoerență în alinierea mâinii stângi a Prințesei Charlotte”.

Associated Press a publicat inițial fotografia, care a fost publicată de Palatul Kensington. AP a retras ulterior imaginea, deoarece, la o inspecție mai atentă, se pare că sursa a manipulat imaginea într-un mod care nu respectă standardele foto AP, precizează agenția, citată de Sky News.

Celebrul jurnalist britanic Piers Morgan solicită, pe rețeaua X să vadă fotografia originală, ca un răspuns la postarea Prințesei de Wales.

OK, dar singura modalitate de a înăbuși teoriile conspirației este să lansezi imaginea originală, scrie Morgan.


CITEȘTE ȘI: