Protest în fața sediului PSD Sibiu, unde erau așteptați Liviu Dragnea și Mihai Tudose: „Sibiul nu e Teleorman”

Publicat: 01 11. 2017, 18:38

This browser does not support the video element.

Cei 20 de oameni care au protestat în fața sediului PSD Sibiu au scandat împotriva liderului partidului, Liviu Dragnea, precum și împotriva măsurilor luate de Guvern, în ceea ce privește pensiile.

„Pentru hoții ăștia au murit copiii la Revoluție. Ați venit și ați aruncat ziarele peste gard ca bătrânii să vă creadă. V-au votat și mor săraci. Au crezut că le dați pensii mari”, a spus unul dintre protestatari.

Protestatarii au spus că nu îl vor pe Dragnea în orașul lor și că „vom ace scut să îl dăm afară din Sibiu”.

„Facem scut să îl dăm afară din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman. Spuneți-i să nu mai vină! Arătați că sunteți oameni cinstiți și corecți și susțineți România”, le-a spus un alt protestatar social-democraților din Sibiu.

După aproximativ două ore în care Liviu Dragnea și Mihai Tudose au fost așteptați în fața sediului PSD Sibiu, social-demcorații sibieni au părăsit clădirea.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au declarat că premierul Mihai Tudose și liderul PSD, Liviu Dragnea, au vizitat, timp de 15 minute, sediul Unității de Primiri Urgențe unde se va desfășura un proiect guvernamental.