PSD a întocmit un bilanț al eșecurilor guvernării liberale: ”Ludovic, să nu uiți să îți completezi CV-ul!”

Publicat: 18 08. 2020, 14:18
PSD a întocmit un bilanț al eșecurilor guvernării liberale: ”Ludovic, să nu uiți să îți completezi CV-ul!”

Reprezentanții Partidului Social Democrat i-au transmis un mesaj premierului Ludovic Orban, pe pagina de socializare a partidului, punctând eșecurile guvernării liberale.

Potrivit social-democraților, guvernul condus de Ludovic Orban nu a reușit să controleze pandemia de coronavirus, s-a ținut de ”chermeze” chiar în sediul Guvernului României, sfidând măsurile de restricție impuse de criza medicală și n-a abandonat ”nepotismele”.

Acuzațiile social-democraților nu se opresc aici. Ludovic Orban este acuzat că liberalii au ”devalizat bugetul României”, că au dat ”tun după tun” și, mai mult, că au ”fraternizat” cu interlopii și proxeneții.

⚠️ Au scăpat total de sub control pandemia!
⚠️ Au făcut chermeze în sediul Guvernului!
⚠️ Și-au pus toate neamurile în funcții publice!
⚠️ Au devalizat bugetul României, au dat tun după tun în vreme ce îi țineau pe români închiși în case!
⚠️ Au fraternizat cu interlopii și au devenit apărătorii proxeneților!
⚠️ Au distrus mediul de afaceri autohton!
⚠️ Au prăbușit nivelul de trai al populației și nu au respectat niciuna dintre legile în vigoare!”, se arată pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

PSD: ”De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut!”

Mesajul PSD continuă cu avertismentul conform căruia Guvernul PNL va face tot posibilul pentru a rămâne la Palatul Victoria, iar Ludovic Orban este invitat să își completeze CV-ul, fiind considerat ”un premier care a patronat furtul din bani publici”.

Social-democrații mai scriu că liberalii vor fi trași la răspundere pentru toate aceste eșecuri – ”mai întâi politic, prin moțiune, apoi penal”.

”Acum, Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria. Singurul conflict constituțional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie și care a sabotat cu bună-știință sănătatea românilor și nivelul lor de trai, să mai rămână în fruntea guvernului!

De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut! Mai întâi politic, prin moțiune, iar apoi penal, după fapta fiecăruia!

P.S. Ludovic, să nu uiți să îți completezi CV-ul!”, este masajul pe care reprezentanții PSD i l-au transmis lui Ludovic Orban, în mediul online.