PSD București o PROPUNE pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei. „Sunt determinată să muncesc pentru oamenii care sunt abandonaţi de 4 ani”

Publicat: 28 02. 2024, 09:16
PSD București o propune pe Gabriela Firea pentru Primărie / Sursa FOTO: Facebook

Gabriela Firea anunță, într-un mesaj postat miercuri, 28 februarie, pe pagina de Facebook, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei.

Totodată, în cadrul PSD București s-a mai luat o decizie importantă legată de alegerile pentru primăriile de sector.

Firea, aleasă prin vot unanim

Mulţumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea oraşului, pentru oamenii care sunt abandonaţi de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”, a scris pe Facebook Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti.

Legat de ce-și propune să facă dacă va fi votată primar al capitalei, actualul senator PSD spune că are un singur obiectiv:

În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală”.

În ceea ce privește celelalte bătălii din București, social-democraţii vor susţine candidaturile actualilor primari de sector Robert Negoiţă, Daniel Băluţă şi Cristian Popescu Piedone.

Pentru celelalte sectoare se vor face sondaje.

Interesant este că actuall primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis că va candida la Primăria Capitalei și speră să aibă susținerea PSD și PNL.

Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetari pentru:

  • Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei
  • Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu
  • Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, a mai scris Firea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU: „Gabriela Firea și-a asumat să candideze la București”