Quintus: „Becali e rău de gură, dar pe noi ne interesează și partea interioară”

Publicat: 15 10. 2012, 13:34
Actualizat: 01 02. 2019, 03:54

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, luni dimineață, înaintea ședinței BPC, că el va susține intrarea europarlamentarului George Becali în PNL, afirmând că acesta este „un bun creștin”, dar și „rău de gură”, fapt care ajută formațiunea înainte de alegeri.

„Eu îl simpatizez pe domnul Becali, este un bun creștin, e un om care a ajutat foarte mulți nevoiași și este foarte popular, ori noi ne pregătim pentru alegerile din 9 decembrie. Numele Becali o să-i folosească, după părerea mea, nu numai lui, și altor candidați ai noștri din toată țara, pentru că se va răspândi această știre și măcar dacă simpatizanții Stelei se vor îndrepta spre candidații noștrii…”, a spus Quintus zâmbind.

El a precizat că cel mai probabil va fi de acord cu intrarea lui Becali în PNL.

„Becali e rău de gură, dar pe noi ne interesează și partea interioară”, a mai spus președintele de onoare al PNL.

Quintus a mai afirmat că este stelist, chiar dacă este ploieștean și ține cu echipa de fotbal Petrolul.

„Mie mi-a plăcut omul ăsta, cu defectele…”, a mai declarat seniorul PNL, arâtând spre gură.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, același în care va candida și Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câștiga.

„Am discutat cu domnul Antonescu – și săptămâna trecută, am discutat și azi – și cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL”, a spus Ponta.