Quintus, vot de blam pentru conducerea PNL

Publicat: 12 04. 2016, 23:12
Actualizat: 13 04. 2016, 18:53

„Nu a fost o abținere împotriva lui Marian Munteanu pe care îl cunosc și care, după părerea mea este o legendă a Bucureștiului, ci m-am abținut împotriva conducerii partidului din care fac parte pentru că nu am fost pregătiți pentru șocul de acum. Am fost luați prin surprindere, s-a găsit soluția asta, dar un om politic trebuie întotdeauna să aibă și un plan de rezervă și noi nu am avut”, a explicat președintele de onoare al PNL, întrebat de ce s-a abținut la votul din Biroul Politic Național (BPN) al PNL.

Întrebat dacă susținerea lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei este o variantă bună, Quintus a declarat că ”o variantă mai bună nu s-ar putea găsi”.

Pe de altă parte, copreședintele PNL Alina Gorghiu a susținut că în BPN a fost unanimitate.

”A fost un vot în unanimitate în favoarea candidaturii domnului Marian Munteanu, de la domnul președinte Mircea Ionescu Quintus până la ultimul membriu al acestui BPN. Am avut susțineri de făcut, argumente, sugestii, propuneri. Toate aceste lucruri se vor cristaliza într-o strategie pentru București”, a declarat Alina Gorghiu. Ea a precizat că echipa PNL București va începe strângerea semnăturilor încă de miercuri.