Rădulescu aruncă bomba: Teodorovici s-a supărat puțin ieri, dar va candida pentru funcția de președinte executiv

Publicat: 29 06. 2019, 11:12

„Eugen Teodorovici se va reînscrie astăzi (sâmbătă -n.r.) în cursă. Este un mare câștig pentru partid. El s-a supărat puțin ieri, dar cred că primează mai mult ideea de a face treabă pentru partid decât o supărare personală”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Vineri, actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, și-a retras candidatura pentru funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în ședința Comitetului Executiv PSD, a anunțat președintele organizației PSD Tulcea, Horia Teodorescu. „La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare și s-a și votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simțit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere”, a declarat președintele organizației PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.