Rămas fără sprijinul partidului, Daniel Constantin rămâne în ALDE: „Ceea ce se întâmplă încalcă orice regulă a democrației”

Publicat: 27 03. 2017, 13:45

„Chiar dacă domnul Tăriceanu a încercat să acrediteze ideea că am un alt proiect politic, acuzându-mă că m-am întâlnit cu domnul Ponta, eu știu că și domnul Tăriceanu s-a întâlnit cu domnul Ponta când era prim-ministru; acum nu se mai întâlnește, când nu mai este prim-ministru, dar asta e altă discuție care ține de caracter. Eu mă întâlnesc cu domnul Ponta în continuare, chiar dacă nu mai este președinte PSD și premier. Asta nu înseamnă că avem un proiect politic”, a spus Constantin.

El a precizat că rămâne în continuare în ALDE și l-a acuzat pe co-președintele acestei formațiuni, Călin Popescu Tăriceanu, de faptul că practică politica „pumnului în gură”.

„Rămân în ALDE pentru că ceea ce se întâmplă încalcă orice regulă a democrației, a liberalismului, cred că ceea ce face domnul Tăriceanu nu va face bine aceste formațiuni politice. (…) Se continuă politica pumnului în gură și a deciziilor care se iau unilateral de către domnul Tăriceanu”, a adăugat Constantin.