Rareș Bogdan acuză ipocrizia PSD. Majorarea pensiilor cu 40% l-a scos din sărite pe europarlamentarul liberal

Publicat: 09 09. 2020, 14:18
Rareș Bogdan acuză ipocrizia PSD. Majorarea pensiilor cu 40% l-a scos din sărite pe europarlamentarul liberal / Sursa FOTO: https://www.impact.ro

Rareș Bogdan acuză PSD că joacă electoral miza majorării pensiilor cu 40%. Europarlamentarul liberal nu crede că social-democrații își doresc cu adevărat să le crească pensiile românilor, din contră!

Într-o intervenție avută la Reghin, acolo unde a mers în campanie electorală pentru PNL, Rareș Bogdan a afirmat că atunci când PSD acuză Guvernul liberal că nu măreşte pensiile să se ţină cont de faptul că, dacă social-democraţii și-ar fi dorit să le majoreze, ar fi făcut-o cu un an în urmă.

Aici e simplu: e PNL şi UDMR sau PNL şi PSD. Asta este logica care trebuie să fie pentru fiecare alegător. Dacă vă reproşează că nu am mărit pensiile, amintiţi-le documentul pe care Florin Câţu l-a scos, acel document prin care Orlando Teodorovici îi cerea Viorică Dăncilă să nu mărească pensiile că va dezechilibra votul. Spuneţi-le că dacă ar fi vrut să le mărească ei, le-ar fi votat atunci şi nu la un an şi distanţă!”, a răbufnit Rareș Bogdan. Mai mult decât atât, fostul om de televiziune laudă Guvernul Orban pentru strategia avută și le cere românilor să fie mulțumiți cu oferta liberală: „Încă ceva real – PNL, Guvernul nostru, a mărit pensiile cu 14% în vreme de criză! Niciun guvern nu a crescut atât de mult pensiile în vreme de criză”.

Altfel, Rareș Bogdan îi îndeamnă pe alegători să aprecieze „cum am administrat această ţară cinci luni în vreme de pandemie, având o infrastructură spitalicească praf şi pulbere şi rezistând cu eforturi, măsuri luate din timp”.

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, şi secretarul general al liberalilor, Robert Sighiartău, s-au aflat, miercuri, la Reghin pentru a susţine candidatura lui Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, la Primăria Reghin.