Rareș Bogdan îl atacă pe Dragnea: Vei mânca o mamă de BĂTAIE cu partidul tău/ Niciodată nu ne-au condus „oameni atât de PROȘTI”

Publicat: 06 04. 2019, 22:35

„E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța (n.r Lia Olguța Vasilescu) și Olguțul (n.r Claudiu Manda)”, a declarat Rareș Bogdan.

Jurnalistul a mai subliniat că în democrație „hoții stau la pușcărie”, nu în Parlament sau Guvern și că „niciodată nu am ajuns să ne conducă oameni atât de proști”.

„De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău. (…) Pe cine vreți la conducerea Guvernului, pe Veorica și pe Dragnea? Dumneavoastră puteți elibera Oltenia. Știu că sunteți amenințați, șantajați că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptați, rezistați, pentru că îi vom îngenunchea”, a mai adăugat Rareș Bogdan.