RĂZBOI. Gigi Becali declanșează Jihadul în politică! Amenințări fără precedent: „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”

Publicat: 17 06. 2020, 15:39
Actualizat: 17 06. 2020, 17:13
RĂZBOI. Gigi Becali declanșează Jihadul în politică! Amenințări fără precedent: „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”

Gigi Becali anunță că este pregătit să declanșeze Jihadul în politica românească. Prezent la Craiova, la procesul lui Adrian Mititelu, latifundiarul din Pipera îl amenință, indirect, pe Dan Barna: „Mă implic să distrug USR-ul satanic”!

Fost președinte de partid, Gigi Becali spune că nu mai are de gând să conducă o nouă formațiune politică. Totuși, un țel i-a mai rămas și pentru obținerea lui este pregătit să scoată toate armele din teacă.

Gigi Becali: „USR sunt atei și satanici!”

Finanțatorul FCSB uită și de fotbal, și de Covid-19 când vine vorba de USR. Din Bănie, Becali îi transmite lui Dan Barna că și-a găsit nașul în persoana sa și este pregătit să-l înfrunte.

„Dacă mă implic în politică, nu mă implic ca să susțin un partid, mă implic să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici”, le-a spus Gigi Becali jurnaliștilor veniți să-l întâmpine la termenul de azi al procesului lui Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova.

Ce partid politic favorit are Gigi Becali

Referitor la cele mai importante forțe politice din prezent, PNL și PSD, Becali are un partid favorit: „Eu nu îmi mai fac partid, că nu mai am putere să fac, sunt prea bătrân, dar e posibil să susțin anumite formațiuni. Păi, pe cine, să vedem… La ora asta nu poți susține decât PNL. PSD, săracii de ei, nu are nici lider, nici oameni. Nici nu are cine să conducă, ce au ei, nimic, nu știu, nu au… Ce, au pe cineva? Păi, ce…”.

Înainte de a intra în sala de judecată, Gigi Becali a ținut să lămurească lucrurile: „Deci, dacă mă implic iar în politică, de aia o să mă implic, ca să distrug USR-ul satanic, atât!”.

Gigi Becali a fost președintele Partidului Noua Generație (2004-2012) și europarlamentar (ales pe listele PRM). În 2012 s-a înscris în PNL, partid din partea căruia a ajuns deputat în Parlamentul României.