Război total în cursa pentru Primăria Sectorului 6/ Candidatul independent Mihai Daneș îl face zob liberalul Ciprian Ciucu/Fostul consilier dezvăluie negocierile „de culise” cu candidatul PNL

Război total în cursa pentru Primăria Sectorului 6/ Candidatul independent Mihai Daneș îl face zob liberalul Ciprian Ciucu/Fostul consilier dezvăluie negocierile „de culise” cu candidatul PNL
Publicat: 19/08/2020, 14:18
Actualizat: 19/08/2020, 14:21

Mihai Daneș, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, discuțiile de culise pe care le-a avut cu candidatul PNL Ciprian Ciucu privind intrarea sa în cursa electorală ca independent, pentru a fragmenta voturile care ar putea merge către candidatul USR, Alexandru Gâdiuță. Mihai Daneș, fost consilier local USR la Sectorul 6 și cadidat pentru primăria de sector în 2016 este considerat un „jucător redutabil” în campania electorală 2020, după ce a reușit să obțină peste 20% dintre voturi în 2016, plasându-se pe poziția a doua după actualul primar, Gabrel Mutu (PSD). 

„În urma mai multor articole denigratoare și intervenții televizate de tip infantil ale lui Ciprian Ciucu PNL, mă simt obligat să reacționez menționand următoarele, pentru că merităm cu toții să știm adevărul”, scrie Daneș pe pagina sa de Facebook.

Concurență acerbă și jocuri de culise în cursa pentru primărie la Sectorul 6: Independentul Mihai Daneș dezvăluie „schema” negociată cu PNL

Intrarea în cursa electorală a lui Mihai Daneș (care a demisionat din USR) a complicat lupta pentru primăria de pe strada Plevnei. În acest moment, principalii săi contracandidați sunt: Gabriel Mutu, validat de PSD încă din ianuarie 2020, liberalul Ciprian Ciucu, propus în martie 2020 și Alexandru Gâdiuță (USR).

Configurația candidaturilor la Sectorul 6 anunța o campanie electorală foarte încinsă și „jocuri de culise extreme”: iar declarațiile lui Daneș pot clătina „topul” favoriților în cursa electorală.

Daneș: „Încep prin a-ți aminti, Ciprian Ciucu, că am avut acum două luni o întâlnire în care ți-am propus să avem un proiect comun pe dreapta eșicherului politic, în care am căzut de acord asupra candidaturii mele ca independent”

Iată ce scrie Mihai Daneș pe pagina sa de Facebook:
„În urma mai multor articole denigratoare și intervenții televizate de tip infantil ale lui Ciprian Ciucu PNL, mă simt obligat să reacționez menționand următoarele, pentru că merităm cu toții să știm adevărul:
1. Încep prin a-ți aminti, Ciprian Ciucu, că am avut acum două luni o întâlnire în care ți-am propus să avem un proiect comun pe dreapta eșicherului politic, în care am căzut de acord asupra candidaturii mele ca INDEPENDENT și tu, Ciprian Ciucu, ai fost bucuros pentru că asta iți favoriza negocierea cu USR în sectorul 6 și că, plecându-i voturi către mine, îl scoteai complet în decor pe candidatul USR (Gâdiuță), despre care ai spus că neavând nici o carieră și nici un fel de cunoștințe, nu are cum să candideze pentru poziția de Primar la 6 și că îl vei crește , ulterior. Mă întreb acum, cum să îl crești pe cineva (Gâdiuță USR), când tu însuți ești un neofit șchiop al politicii din Sectorul 6 și cum se face că de fiecare dată când iți ascult punctele de vedere amărâte mă gândesc la sărăcia argumentelor unui începător ? Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine . Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism”.

INDEPENDENTUL DIN S6 versus Ciprian Ciucu În urma mai multor articole denigratoare și intervenții televizate de tip…

Publicată de Mihai Danes pe Miercuri, 19 august 2020

Fostul consilier local îl atacă dur pe candidatul PNL: „După această întâlnire, nu ai mai dat niciun semn de viață, în aroganța ta crezând că voi sta planton la ușa ta, implorându-te să ma pui pe lista de Consilieri Locali PNL”

„Și asta doar pentru faptul că tu ești Ciprian Ciucu din Sectorul 6, iar după această întâlnire, nu ai mai dat niciun semn de viață, în aroganța ta crezând că voi sta planton la ușa ta, implorându-te să ma pui pe lista de Consilieri Locali PNL, bineînțeles undeva după poziția 25, cu mare indulgență. Dacă ai crezut asta, chiar că ești novice in acestă activitate numită politică”, mai scrie Mihai Daneș.

Daneș: Pentru mine politica este un angajament moral, un pact cu bază etică între alegători și alesul lor, prin intermediul căruia voi putea face bine cetațenilor și nu o meserie din care tu speri să trăiești

„2. Vreau sa știi că pentru mine politica este un angajament moral, un pact cu bază etică între alegători și alesul lor, prin intermediul căruia voi putea face bine cetațenilor și nu o meserie din care tu speri să trăiești. Eu am un C.V. și o prodigioasă carieră de care sunt extrem de mândru și nu am avut nevoie ca pentru subzistență să apar ca tine pe site-uri de investigații în scheme de dizolvare in neant a banilor europeni și guvernamentali împreună cu prietenul tău Ghinea, scheme in care, logic, după mintea voastră, v-ați băgat și soțiile. Probabil că acesta este stilul de management financiar pe care îl propui și Primariei Sectorului 6, sper că ai trecut asta pe flyer-erele pe care le împarți prin sector. Totodată iți reamintesc că eu lucrez în PRIVAT și tu NUMAI LA STAT ȘI ÎN LEGATURĂ CU BANII STATULUI, asta ca să te liniștești puțin cu diatribele la adresa mea, liberalule „de stat”!”, scrie Daneș.

Fostul consilier local USR dezvăluie motivele pentru care a decis să demisioneze: Nu USR m-a dat afară din Filiala de Sector, eu am plecat scârbit de anomia si dislexia generalizată de acolo.

„3. Nu USR m-a dat afară din Filiala de Sector, eu am plecat scârbit de anomia si dislexia generalizată de acolo. Și după ce am plecat, colegii din USR Sector 6 a trecut pe votul lor si numai al lor (împreună și cu un pic de PNL) 3 Rectificări Bugetare pentru PSD in 2019 si Bugetul anului 2020 tot pentru PSD, că tot te bați împreună cu USR cu cărămida în piept că ați făcut opoziție la PSD.
4. Mă numești obsesiv “iepurele lui Mutu” doar pentru că ești nesigur pe tine si realizezi că trebuie să minți și să denigrezi atât de mult pentru a atrage un fel de simpatie toxică calată pe ură si nu pe program politic. Pentru tine e simplu să te porți așa, ești expert în „post adevăr”, la fel ca oricine vine din zona M10, dar pentru mine aceasta denotă doar lipsă de caracter. Spre deosebire de tine, eu am capacitatea de a privi liniștit toată această irosire a ta, sunt uimit de lipsa ta de onestitate și mă mir cum de ești invitat la emisiuni televizate doar pentru a rosti cu glas tremurat și înecat aceleași poncifuri lipsite de sens. Te sfătuiesc ca de astăzi încolo să vorbești despre tine însuți, chiar dacă nu ai nimic de spus.
5. Întotdeauna oamenii fac diferența și aleg libertatea, în special la vot. Spre deosebire de tine care ești o păpușă politică butonată de partidul tău, eu voi asuma întotdeauna ca program de candidatură în Sectorul 6 lipsa politicianismului, corectitudinea, imparțialitatea, etica și bunul simț, lucruri care ție, asumat politic, sigur iți lipsesc. Chiar îndrăznesc să spun că cele de mai sus lipsesc în politica asumată prin partide politice, unde la vârf conduc caractere care te trimit la cunoscutele „Capricii” ale lui Francisco de Goya.
6. Am încercat totuși, zilele acestea, să îți dau o mână de ajutor, chiar dacă ți-am ascultat mirat măgăriile televizate și ar fi fost normal să mă simt vexat. Am încercat să fabric așa cum am făcut întreaga mea viața un vaccin pentru aroganță, tupeu nemăsurat, lipsă de respect, dar din nefericire pentru tine, nu am reușit, vei rămâne în aceeași stare.
Închei asigurându-te, Ciprian Ciucu PNL, că mă voi lupta pentru fiecare vot de pe dreapta cu toate cărțile pe masă, iar cărțile mele stau ori pe masă, ori în bibliotecă!
La revedere!”, mai scrie daneș pe pagina de socializare, semnând  „Daneș Mihai – INDEPENDENTUL DE LA 6”

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?