Reacția lui Ponta după agresarea unei jurnaliste la mitingul de la Cotroceni al Antenei 3: „Toată lumea și-a făcut datoria”

Publicat: 11 08. 2014, 13:38
Actualizat: 05 07. 2016, 20:54

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a avut o discuție cu ministrul de Interne despre mitingul organizat de Antena 3, duminică, la Cotroceni, în timpul căreia o jurnalistă a fost agresată, susținând că „toată lumea și-a făcut datoria”

„L-am intrebat pe ministrul de Interne, m-a informat. Toată lumea  si-a făcut datoria. Cine e vinovat să plătească. (…) Domnul ministru de Interne vă va comunica soluțiile. Fiecare om care încalcă legea plătește”, a declarat Victor Ponta.

Manifestațiile pro-Antena 3 au avut loc după ce jurnaliști ai acestui post de televiziune au anunțat că ies „la plimbare” în zona Palatului Cotroceni, duminică la 17.00, și că oricine „este binevenit” să facă același lucru.

În Capitală, unii jurnaliști, catalogați de manifestanți drept „dușmani” ai celor de la Antena 3, au fost întâmpinați cu ostilitate, fiind agresați și obligați, practic, să se îndepărteze. Un reporter al B1TV a fost lovit cu piciorul în spate de un manifestant. Reprezentanții Jandarmeriei București au spus că situație se calmase când jandarmii au ajuns la fața locului și că persoanele agresate pot face plângeri la Poliție.