Reacția Ralucăi Turcan, după ce Biroul Permanent a amânat solicitarea PNL de convocare a premierului Dăncilă. „Dragnea nu îi dă voie să vorbească”

Publicat: 20 03. 2018, 15:35
Actualizat: 24 01. 2019, 09:21

„Liviu Dragnea nu-i permite premierului Viorica Dăncilă să le vorbească românilor de la tribuna Parlamentului, aceasta este singura concluzie. PNL a solicitat conducerii Camerei Deputaților ca în baza Regulamentului, în prima zi de luni a fiecărei luni, premierul să vină la Ora Guvernului și să explice românilor ce se întâmplă cu țara, încotro merge țara. (…) Invitația se numește simplu: >. Este o solicitare firească, pe care o așteaptă foarte multă lume. Parlamentul din păcate în ultima perioadă s-a transformat în locul unde fie se tranșează niște urgențe improvizate de către actuala guvernare pentru a mai cârpi din promisiunile nefondate făcute în campania electorală, fie în forul unde încearcă să controleze justiția și să-și apere penalii”, a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, după ce Biroul permanent le-a cerut liberalilor să propună „o temă precisă”:

Biroul permanent al Camerei Deputaților a amânat, marți, luarea unei decizii în privința solicitării PNL de convocare a premierului Viorica Dăncilă în plen, la „Ora prim-ministrului”, până când liberalii vor propune o „temă precisă”.

„E amânată solicitarea până când grupul PNL vine cu o temă precisă”, a precizat secretarul Camerei, Georgian Pop, după ședința Biroului permanent.

PNL a adresat o solicitate Biroului Permanent pentru ca Viorica Dăncilă să vină în Parlament, la „Ora prim-ministrului”, pentru a da explicații privind „derapajele din economie, blocajul marilor proiecte de investiții în infrastructura de transport, situația din sănătate și absorbția fondurilor europene”.