Record de decese din cauza Covid-19. Marcel Ciolacu dă vina pe Guvernul Orban!

Publicat: 01 09. 2020, 16:43
Record de decese din cauza Covid-19. Marcel Ciolacu dă vina pe Guvernul Orban! / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/photos

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, reacționează după ce s-a înregistrat un record de decese din cauza Covid-19. Liderul social-democraților, proaspăt ales în fruntea celui mai mare partid din țară, consideră că de vină pentru dezastrul din sănătate sunt guvernanții liberali și toți ceilalți parteneri ai lor din Parlament.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu arată cu degetul spre toţi „combinagii” care au ţinut Guvernul Orban „în viaţă”, numindu-i „răspunzători”, alături de PNL, pentru „dezastrul” în ce priveşte îmbolnăvirile cu Covid-19.

„Un nou record negativ – 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL!”, , a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democraților este de părere că, azi, „dezastrul este total!” în România. Și explică Marcel Ciolacu: „Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor”.

Altfel, după ce a înfrânt pe câmpul bătăliei pentru moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului, Ciolacu promite că social-democraţii, chiar dacă nu au majoritate în Parlament, vor continua să lupte şi să propună soluţii pentru România.