Replică acidă a lui Orban, după ce Tăriceanu a spus că electoratul lui Iohannis „vrea sânge pe pereți”

Publicat: 30 04. 2018, 15:37

„6.288.769 de români au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei vă războiți, domnule, pardon, tovarășe Tăriceanu. Pe ei îi jigniți prin afirmațiile stupide și pline de invidie și ranchiună care vă scapă pe gură, precum otrava din gura șarpelui. Printre ei se află și peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanți ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul II, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Si pe aceștia îi dispretuiți și îi jigniți”, a scris președintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Ludovic Orban i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că „niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulți purici”.

„Niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulți purici. Dar, la cât vă pasă de oameni, inclusiv de oamenii care v-au susținut, nu-i de mirare că vă permiteți să jigniți pe oricine, pentru simplul fapt că și-a exprimat o opțiune. Nu pot decât să vă transmit, în numele multora dintre cei pe care i-ați jignit, că aveți o singură scuză: ” ATÂT VĂ DUCE MINTEA ! „. Și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a conchis Orban.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la România TV, că președintele Klaus Iohannis nu are niciun interes să o revoce pe Laura Codruța Kovesi și să oprească abuzurile din justiție, adăugând că electoratul președintelui vrea „sânge pe pereți”.

„Atâta îi duce minte”, a spus Călin Popescu Tăriceanu despre electoratul președintelui Iohannis.