Replica premierului Florin Cîțu, după mesajele primite din Vama Veche de la Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu: „Vacanță frumoasă până în 2028”

Publicat: 29 08. 2021, 16:18
Actualizat: 29 08. 2021, 17:37
Premierul Florin Cîțu a trimis demisiile miniștrilor USR la Guvern / „Astăzi va fi adoptată o rezoluție” / Premierul României, Florin Cîțu / Sursa: MEDIAFAX FOTO - Alexandru Dobre

Premierul Florin Cîțu a reacționat, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, după mesajele primite din partea liderul PSD Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, transmise din stațiunea Vama Veche.

“Vacanță frumoasă până în 2028. I got this (Mă ocup eu de asta)”, este mesajul lui Florin Cîțu pentru liderii social-democrați Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu.

Liderii Partidului Social Democrat (PSD) se află pe litoral, weekend-ul acesta, unde întreaga conducere a social-democraților se întâlnește, la Neptun, cu liderii filialelor PSD din toată țara, pentru a analiza ultimele evenimente de pe scena politică și pentru a stabili viitoarele „mutări”.

Dar, dincolo de discuțiile politice, președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, și–a făcut puțină vreme și a poposit în Olimp, acolo unde a socializat la o hamsie prăjită, alături de nume grele ale partidului.

Ciolacu i-a avut alături, la „Popasul Pescarilor”, pe Felix Stroie, președintele PSD Constanța, și pe vicepreședinții partidului, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Ulterior, însă, Ciolacu și Grindeanu s-au mutat în Vama Veche, la o terasă din celebra stațiune, alături de Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu (din care face parte si satul Vama Veche).

„Florin, noi suntem aici. Tu?!”, a scris, ulterior, Marcel Ciolacu pe Facebook, odată cu hashtagul „#wewillrockyou”, publicând şi o poză în care este alături de fostul premier Sorin Grindeanu, dar și de primarul Georgescu.

Și Sorin Grindeanu a postat o imagine cu cei trei, alături de mesajul „Don’t drink and drive! (Nu condu mașina, dacă ai băut)”, aluzie la scandalul premierului din SUA, când a fost prins băut la volan, în urmă cu 20 de ani.

Gândul.ro a intrat în posesia unor imagini cu Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, în timp ce beau un shot de tequila, la o terasă din Vama Veche. Nu a lipsit nici celebrul obicei cu sarea și lămâia de dinainte.