REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 – EXIT POLL ȘI HARTA INTERACTIVĂ. Primarul Nichita: Ieșenii să iasă la vot, pentru șansa de a lua cât mai multe fonduri europene

Publicat: 25 05. 2014, 15:17
Actualizat: 28 09. 2018, 18:07

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a spus, la ieșirea de la urne, că a votat „cu oamenii cei mai buni, nu cu cei care apelează la drujbă”, în timp ce primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, și-a exprimat votul „pentru o Europă împlinită”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cristian Adomniței, care este și președinte al PNL Iași, a votat la Școala Nicolae Iorga din municipiul Iași, el afirmând la ieșirea de la urne că este esențial ca ieșenii să iasă la vot.

„Este esențial să iasă lumea la vot. Nu poți, dacă ai multe voturi în spate, să mergi la Bruxelles și să nu-ți faci treaba cum trebuie. Eu am votat cu cei care sunt cei mai buni, nu cu niște oameni care apelează la drujbă”, a spus Adomniței, aluzie la faptul că la Iași Primăria a tăiat zeci de tei pe bulevardul central al municipiului.

Liderul PSD Iași, primarul Gheorghe Nichita, a votat la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din zona Copou, el afirmând la ieșirea din secția de votare că a votat pentru „o Europă împlinită” și pentru „un Iași prosper”.

„Am votat pentru o Românie puternică și mândră, am votat pentru a împlini proiectul nostru al Iașiului, de a ajunge Capitală cultură europeană. Am votat pentru o Europă împlinită și pentru un Iași prosper. Îi rog pe ieșeni să iasă la vot, pentru că trebuie să le pese de ceea ce se întâmplă în România și de șansa pe care o avem să luăm cât mai multe fonduri europene”, a spus Nichita.

Potrivit BEC, până la ora 10.00 în județul Iași votaseră 3,69 la sută dintre alegători.

REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 – TOTUL DESPRE REZULTATELE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014