REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mihai Răzvan Ungureanu a obținut un mandat de senator la redistribuire: „M-am confruntat cu un vot negativ”

Publicat: 10 12. 2012, 19:09
Actualizat: 31 07. 2014, 14:29

Co-președintele ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, a reușit să obțină, de pe locul al doilea, un mandat de senator, după ce Biroul Electoral Județean a anunțat datele privind numărarea voturilor, MRU câștigând un loc în Senat prin redistribuire.

„Toată campania a fost una murdară, s-a aruncat asupra mea un șir întreg de calomnii. Trebuie să recunosc, eu m-am confruntat cu un vot negativ. Până la urmă asta este legea, așa imperfectă cum e”, a declarat MRU, la un post de televiziune.

Într-o conferință de presă organizată astăzi, la sediul PDL Arad, cu participarea liderilor județeni ai PDL și a candidaților ARD din județ, Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezentat jurnaliștilor drept câștigător al unui mandat de senator.

„Am făcut o analiză, avem rezultatele aproape finale, ne mai lipsesc câteva secții care nu mai pot influența scorul electoral al ARD din Arad (…) Suntem bucuroși de rezultat, din estimările noastre Alianța a obținut la Arad un senator și doi spre trei deputați”, a spus primarul Aradului, Gheorghe Falcă, purtător de cuvânt al ARD Arad.

Falcă a menționat că mandatul pentru Senat a fost câștigat de Mihai Răzvan Ungureanu, iar candidații Eusebiu Pistru și Claudia Boghicevici ar obține mandate de deputați, în timp ce numele celui de-al treilea posibil deputat ARD nu a fost precizat, afirmându-se că „totul depinde de BEC”.