REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis le mulțumește românilor din Noua Zeelandă ”pentru o primă victorie”

Publicat: 17 11. 2014, 14:26

Mai mulți oficiali liberați se laudă, la această oră, pe Facebook că prezidențiabilul lor, Klaus Iohannis, a câștigat alegerile din Noua Zeelandă.

Contactat de gândul, Marian Petrache, secretar general al PNL, ne-a spus că, dintr-un total de 136 de voturi, 66 dintre ele au fost acordate pentru Klaus Iohannis, 28 pentru Monica Macovei, șapte pentru Victor Ponta și șase pentru Călin Popescu Tăriceanu.

UPDATE Candidatul ACL, Klaus Iohannis, le-a mulțumit internauților. „Le mulțumesc românilor din Noua Zeelandă pentru o primă victorie, pentru încrederea și pentru votul lor! Împreună, luptăm pentru România noastră și împreună vom câștiga!”

Anterior, Dana Bârsan, parte a echipei de comunicare a liberalilor, a postat pe Facebook rezultatul neoficial cu care se laudă liberalii, ei urmându-i, cu o postare similară, și senatorul Viorel Badea:

Procesul de votare din Noua Zeelandă pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 a început, din cauza diferenței de fus orar, sâmbătă, la ora 20.00, la ora României. Românii care s-au dus la secția din Auckland au fost, astfel, primii care au putut vota. Scrutinul din Noua Zeelandă s-a încheiat la ora 10:00, ora României.

Vă reamintim că editorialiștii gândul comentează azi în timp real toate informațiile despre REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.

Autor: Smaranda Tecaru