REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. William Brânză: „Aștept rezultatul oficial al votului”

Publicat: 02 11. 2014, 22:52
Actualizat: 18 11. 2014, 13:36

„Am avut parte de alegeri cu multe surprize. Am avut parte de alegeri unde văd că se reclamă fraudarea votului. Din păcate, nu a fost o campanie unde să pot dezbate anumite subiecte, să pot avea confruntări bazate pe program. Eu încă mai aștept rezultatul votului, pentru că nu s-a numărat nimic, dar văd că deja marii specialiști se grăbesc să dea rezultatele și să plaseze anumiți candidați, vin și practic ne arată că s-au plasat pe locul 4, 5 fără niciun fel de bază. Din punct de vedere al românilor din străinătate am fost singurul care, într-o conferință de presă, am cerut în jur de 8.000 de secții în străinătate (…). Românii ar fi putut vota fără să stea la coadă kilometri în șir, fără să facem de râs imaginea României”, a spus William Brânză, potrivit Agerpres.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele exit-poll-uri și ziua votului: harta interactivă. Victor Ponta și Klaus Iohannis intră în turul al doilea. Cine este pe locul al treilea

Brânză a susținut că s-a dovedit din nou „incompetența” MAE și a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. „Nu vreau să zic că și-au bătut joc, dar au dovedit că sunt incompetenți și au dovedit că nu știu să organizeze un lucru normal, firesc, constituțional”, a declarat Brânză.