ROMÂNIA-UNGARIA. Ponta a felicitat Poliția și Jandarmeria după meci, pentru că nu au răspuns la „provocările suporterilor turbulenți”

Publicat: 07 09. 2013, 15:55
Actualizat: 08 09. 2013, 20:52

După meciul de fotbal România-Ungaria de vineri seară de pe Arena Națională, premierul Victor Ponta a felicitat astăzi Poliția și Jandarmeria „pentru organizarea exemplară”.

„Vreau să felicit Poliția Română și Jandermeria Română pentru organizarea exemplară în ceea ce privește asigurarea ordinii publice în cursul zilei de ieri, cu prilejul meciului de fotbal dintre naționalele României și Ungariei”, a scris Ponta pe pagina sa ofivială de Facebook, mesaj preluat în premieră de pe rețeaua de socializare de Biroul de Presă al Guvernului pentru a-l transpune într-un comunicat oficial.

Printre motivele pentru care le mulțumește celor 900 de polițiști și 1000 de jandarmi, premierul menționează faptul că „forțele de ordine au demonstrat că pot acționa cu fermitate și profesionalism, păstrând în același timp o atitudine civilizată, nelăsându-se influentați de provocările lansate de suporterii turbulenți”.

În opinia lui Ponta, „cele două instituții au demonstrat ieri că România este cu adevărat un stat european”.