Scandal în direct între soțul Gabrielei Firea și un jurnalist: „Nu vezi ce figură de papagal ai? Ai putea să mergi la circ”

Publicat: 19 07. 2019, 20:43

Florentin Pandele a ceurt să intre în direct telefonic într-o emisiune la Antena 3 pentru a-i da o replică jurnalistului Val Vâlcu, după ce acesta a afirmat despre candidatura la prezidențiale a soțului Gabrielei Firea că „este un circ”:

Florentin Pandele: „Ce vă face să spuneți că este un circ candidatura mea?”

Val Vâlcu: Faptul că râde lumea de dumneavoastră.

Florentin Pandele: Mă uit la dumneata așa, nu arăți foarte bine. Ai putea să mergi la circ. 

Vâlcu: Da. Nu sunt așa frumos ca dumneavoastră!

Florentin Pandele: Uitându-mă la fața lui cred că i-ar sta foarte bine într-o emisiune de copii, pentru divertisment.
Domnule, nu vezi ce figură de papagal ai?

Val Vâlcu: Aș sta foarte frumos între peștele de pe televizor și tabloul ăla de prost gust pe care le aveți în casă.

Florentin Pandele: Dânsul spune că eu fac circ, iar eu am spus că are figură de papagal. Eu nu vorbesc despre milieuri de pe televizor:

Val Vâlcu : N-ați vorbit! Le-ați arătat într-un ziar.

Florentin Pandele: Ești penibil! Poate te-ai uitat la altă poză.

Val Vâlcu: Știu că sunteți din alt film…”

Florentin pandele a explicat pentru Antena 3 motivul pentru care și-a anunțat candidatura ca independent la prezidențiale:

„Imediat după alegerile din 26 mai, președintele partidului de atunci, a ieșit seara și a spus că cel mai bun candidat din partea PSD e domana Gabriela Firea și că va rămâne bătălia între Gabriela Firea și Tăriceanu. Pentru cei care nu știau, Gabriela Firea avea la data de 26 mai trei intervenții chirurgicale. Ea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al sănătății. Din luna august, Liviu Dragnea, a făcut împreună cu echipa lui tot ce a putut să îi blocheze proiectele Gabrielei Firea. Liviu Drangea a tras glonțul otrăvit, mutând atenția către Firea. Gabi se afla într-o situație dificilă a sănătății. Am ieșit să îmi apăr soția, nu ca să fac circ așa cum spune respectivul domn ( n.r Val Vâlcu) căruia îi tremură ochelarii. Am ieșit să-mi apăr soția. Nu aveam cum să îmi apăr soția altfel decât să mă pun în fața glonțului otrăvit dat de Liviu Dragnea. Nu aveam ce face altceva”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3.