Schimbările din PSD, după ședința CEx, anunțate oficial de Dăncilă: Un nou președinte executiv și alt secretar general / Decizia luată în ceea ce privește guvernarea

Publicat: 28 05. 2019, 23:55

„Aș vrea să încep cu o decizie luată la București. E important pentru noi să înțelegem unde s-a greșit, să ne unim forțele pentru a putea merge în continuare. Gabriela Firea a fost votată în CEX ca președinte interimar al PSD București, în urma încheierii mandatului lui Gabriel Mutu. În același timp a fost votată ca vicepreședinte al PSD”, a anunțat Viorica Dăncilă.

„Tot în cadrul CEx de azi am supus votului funcția de președinte executiv și a fost votat în unanimitate Paul Stănescu, dar și cea de secretar general al PSD, unde a fost votată în unanimitate Rodica Nassar. Am supus votului și opțiunea rămânerii la guvernare. Cu o singură excepție toți colegii au considerat că nu trebuie să amestecăm votul la europarlamentare cu votul la guvernare și să menținem guvernarea pentru că altfell i-am dezamăgi pe cei care ne-au votat în 2016”, a mai spus Dăncilă.

Aceasta a anunțat și schimbările din guvern pe care le va trimite președintelui Klaus Iohannis:

Vicepremier- Titus Corlățean
Ministerul Justiției- Ana Bischall
Ministerul Fondurilor Europene- deputatul PSD Brașov, Roxana Mînzatu
Ministerul Românilor de Pretutuindeni- Natalia Intotero