Sebastian Lăzăroiu, la GÂNDUL LIVE. De ce iese Traian Băsescu din silenzio stampa în campania electorală

Publicat: 07 11. 2012, 03:31
Actualizat: 07 07. 2016, 14:27

Explicația consilierului Sebastian Lăzăroiu pentru suprapunerea ieșirii președintelui Traian Băsescu din silenzio stampa, anunțată printr-un mesaj pe Facebook, peste campania electorală este „impactul pe termen lung” pe care îl va avea rezultatul acestor alegeri.

„Nu știu când va fi acel curând. Urmează o perioadă în care se vor spune foarte multe lucruri. Probabil că ar fi nimerită și o poziție a omului politic Traian Băsescu legat de lucrurile care se vor discuta.N-ar trebui să ne fie indiferent ce se întâmplă la alegeri. Vin patru ani grei. Ce se discută în campania asta și ce se va întâmpla după 9 decembrie are impact pe termen foarte lung”, a spus consilierul prezidențial, invitat la GÂNDUL LIVE.

Cât despre comentariul liderului PDL care a admis că o ieșire tranșantă a lui Băsescu referitoare la activitatea guvernului ar ajuta ARD în campanie, Lăzăroiu susține că președintele „nu poate să le facă lor programul de guvernare”. „Am văzut o declarație a domnului Blaga în care spune a că PDL ar fi avantajat dacă președintele ar vorbi. Au și ei o listă de candidați, un program, nu poate președintele să le facă lor programul de guvernare. Are și USL un program. Sigur că președintele e interesat de toate programele din această campanie”, a adăugat el.

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL CU SEBASTIAN LĂZĂROIU