Secretara Primăriei Nana: Adrian Rădulescu a înregistrat terenul cumpărat de Ioana Băsescu

Publicat: 21 01. 2014, 14:38
Actualizat: 30 07. 2014, 11:33

Consilierul prezidențial Adrian Rădulescu este cel care a înregistrat la Registrul agricol al Primăriei Nana terenul cumpărat de fiica șefului statului, Ioana Băsescu, a declarat secretara primăriei, Tudorița Nicolae, după audierea sa în Comisia parlamentară de anchetă Călărași.

„El (Adrian Rădulescu – n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur și simplu, a venit, a adus niște documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziția «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafața de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem niște situații, discutăm și noi pe marginea acelor lucruri”, a spus Tudorița Nicolae.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidențial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: „Nu. Niciodată”.

Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care își cumpără o suprafață de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

„Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situație. Avem de transmis ceva și e firesc că trebuia să văd”, a menționat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informație atunci când tranzacția era deja făcută.