Șeful Guvernului, despre colaborarea lui Dragnea cu Opoziția: „Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută”

Publicat: 03 09. 2015, 14:28

Șeful Guvernului a observat că Alina Gorghiu nu i-a mai cerut demisia de trei zile.

„Este foarte bine ce face Dragnea. Cât mai multă iubire cu doamna Gorghiu ne ajută. De trei zile nu mi-a mai cerut demisia. A convins-o Liviu”, a comentat premierul Victor Ponta.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, după adoptarea în Camera Deputaților a Codului Fiscal, că este un moment de mulțumire pentru PNL, dar și de tristețe pentru că premierul Victor Ponta nu a votat, adăugând că nu este nicio problemă că acesta nu crede în acest act normativ.

„Este un moment de mulțumire pentru PNL pentru acest Cod Fiscal, este un Cod Fiscal rezultat în urma unor consultări care s-au făcut la inițiativa PNL și care au dat roade. Eu le-am numit consultări fără precedent, mi-aș dori să văd că lucrurile vor continua în aceeași direcție. Am și un moment de tristețe, faptul că primul-ministru, după ce s-a fălit atâta cu Codul Fiscal, nici măcar nu a votat. Nu este o surpriză, am mai avut un asemnea moment în Parlament, când s-a votat dublarea alocațiilor. Nu este nicio problemă că primul-ministru nu crede în acest Cod Fiscal, noi, opoziția, credem, l-am votat, l-am susținut. Se ține un echilibru în economie, vom putea să adoptăm măsuri de relaxare fiscală în continuare”, a afirmat Gorghiu.