„Știu toate versurile imnului”. Cum s-a încurcat Ponta la al doilea vers din „Desteaptă-te, române!”

Publicat: 13 11. 2014, 23:01
Actualizat: 14 11. 2014, 09:18

„Știu toate versurile imnului”, a spus Victor Ponta, amintind de cum se cântă pe stadioane la meciuri. El a început să recite, însă s-a încurcat chiar la al doilea vers.

„Desteaptă-te, române, din somnul cel de moarte / În care te-adânciră barbarii tăi tirani”, a spus premierul, în loc de „barbarii de tirani”.

Pentru finalul campanie Klaus Iohannis și Victor Ponta au ales ca în ultimele apariții televizate să fie singuri, primul la Digi 24, al doilea la Antena 3. 

Premierul a fost prezent în platourile televiziunii familiei Voiculescu, alături de premierul Italiei, Matteo Renzi, venit să-l susțină pe final de campanie. După ce premierul italian a părăsit studioul, alături de prezidențiabilul PSD au venit mama premierului și soția acestuia, europarlamentara Daciana Sârbu. În spatele candidatului Alianței PSD-PC-UNPR s-au aflat mai mulți miniștri ai guvernului Ponta. Actorul Dorel Vișan a venit în studioul Antenei 3 să-și anunțe sprijinul pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale.