Sulfina Barbu: USL candidează la Sectorul 4 cu membri ai grupării interlope Clanul Sportivilor

Publicat: 21 05. 2012, 15:54
Actualizat: 21 05. 2012, 15:54

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, le-a trimis, luni, o scrisoare liderilor USL, Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin, în care susține că „USL candidează la Primăria Sectorului 4 cu membri ai grupării interlope Clanul Sportivilor”.

„Vă atrag atenția că USL, într-un dispreț total față de cetățeni, instituțiile și legile statului, candidează la alegerile locale pentru Sectorul 4 din Capitală cu reprezentanți ai clanurilor interlope din București”, se arată în scrisoarea Sulfinei Barbu, remisă agenției MEDIAFAX.

Conform sursei citate, pe lista de candidați ai USL pentru Consiliul Local al Sectorului 4 din București figurează pe locul 17 Puiu Florian, membru al grupării interlope cunoscută sub numele de Clanul Sportivilor.

„Presa a semnalat de multe ori activitatea interlopă a celui pe care USL vrea să îl facă consilier local al Sectorului 4. Vă reîmprospătez memoria doar cu câteva dintre acțiunile lui Puiu Florian: șantaj la adresa fotablistului Ianis Zicu, șantaj la adresa primarilor din Snagov și Jilava. Prezența unei persoane cu activități ilegale pe lista oficială de candidați a USL este un atac fără precedent la stabilitatea instituțiilor statului și la siguranța cetățenilor”, adaugă Sulfina Barbu.

Ea le solicită liderilor USL să prezinte punctul de vedere față de această situație și să explice cetățenilor „care sunt serviciile pe care Clanul Sportivilor le-a făcut USL”, astfel încât au considerat că merită drept răsplată să ajungă la conducerea Primăriei Sectorului 4.