SURPRIZĂ: Cine va fi contracandidatul lui Ilie Năstase pentru un loc de senator‏

Publicat: 05 05. 2014, 12:14
Actualizat: 12 01. 2020, 00:32

Cei doi candidați au venit la Biroul Electoral din Primăria Sectorului 4 însoțiți de Elena Udrea, Eugen Tomac și alți lideri ai PMP.

Elena Udrea a spus că o susține pe Ruxandra Dragomir pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reușit o carieră de succes în sport și a dat dovadă de fair-play.

Ea a spus că e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică.

Eugen Tomac a spus că, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reușește să spargă orice prejudecată.

La rândul ei, Ruxandra Dragomir a declarat că își dorește un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească și pentru sportul românesc. Ea a anunțat că PMP va merge la Guvern cu o scrisoare în care să-i atragă atenția premierului Victor Ponta că a fost sesizat Consiliul Național de Combatere a Discriminării pentru jignirile aduse femeilor.

Ruxandra Dragomir îl are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Năstase. Ea a spus că, deși are un contracandidat care va porni de pe prima poziție, acest lucru nu o sperie și speră ca votul să se ducă la persoana potrivită, adică la ea.

Candidatul PMP Cristian Ilie a precizat că este tată a patru copii și are experiență în administrația publică, având un mandat de un an și jumătate de deputat. El a spus că legile pe care le va promova vor fi aplicabile.

Alegerile parțiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc în 25 mai, simultan cu europarlamentarele.